Havfruemorderens datter

Havfruemorderens datter

Et underholdende one-woman show hvor Cecilia Zwick Nash fortæller et væld af anekdoter fra en tid hvor man ville skabe en bedre og smukkere verden med penslen og legen som våben.

En transfusion af poesi, forundring, nytænkning og livsbekræftende varme.

Skæve historier fra mærkelige vinkler – inspirerende nytænkning pr. livsindstilling

Showet tager udgangspunkt i Cecilias oplevelser fra opvækst som ikke var helt efter kirkebogen og hvor kontrasterne var store fra den lille, religiøse by i Sverige til Drakabygget – det kunstsprudlende, internationale, situationistiske barndomshjem.

Oplev et væld af fortællinger, digte, lyde og observationer fra Cecilia Zwick Nash, datter af Jørgen Nashog Lis Zwick, erfaren skuespiller og hende de andre ikke måtte lege med.

 

Af og med: Cecilia Zwick Nash
Musik: Poul Halberg
Produceret af Cecilla Zwick Nash

Dyrene i hakkebakkeskoven

det-mobile-teater-hejjemside-01b

Se eller gense Teater V’s prisvindende nyopsætning af Thorbjørn Egner klassiker med alle de kendte sange, som: ”Når en peberkage bager …”, ”Den som spiser gulerødder …”,  ”Hip Hurra for Bamsefar …” – og mange flere …

På scenen: 7 skuespillere
Manuskript & sange: Thorbjørn Egner
Dansk oversættelse: Halfdan Rasmussen
Instruktion & bearbejdelse: Pelle Koppel
Scenografi: Johan Kølkjær, efter Thorbjørn Egner
Produceret af: Teater V

Casper Christensen Komplekset

det-mobile-teater-hejjemside-01b

Det er pitch-dag på Casper Christensens produktionsskab. Døren går op, og en skuespiller træder ind. Senere ankommer endnu en, og endnu en? Men hvem er de? Og hvad vil de? Og hvem er hende i receptionen? Og hvem griner? Og af hvem? Og hvor er Casper? Og blodet? Og pistolen? Og hvem er Anders egentlig? Og Lotte? Og Kasper? Og hvad skriver Kierkegaard? Og hvad siger børnene? Og de gamle? Og hvorfor siger publikum ingenting? Og hvorfor sidder de der overhovedet?

Disse, og mange andre, spørgsmål kan du finde svaret på i CASPER CHRISTENSEN KOMPLEKSET, som er 2. del af dramatikeren Jakob Weis’ og TEATER V’s triologi under overskrifterne KUNST, HUMOR og ANGST. 1. del var den dobbelt Reumertpris-vindende UDSLET HORNSLETH, og 3. og sidste del bliver LARS VON TRIER – PERSONA NON GRATA med verdenspremiere i Cannes i maj 2015!

På scenen: Anders Juul, Lotte Andersen, Benjamin Boe Rasmussen & Filippa Suenson
Instruktion: Pelle Koppel Scenografi: Nikolaj Trap.
Produceret af: Teater V

Karius & Baktus

det-mobile-teater-hejjemside-01b

Efter den store succes med nyopsætningen af Dyrene i Hakkebakkeskoven, har Teater V denne gang taget livtag med historien om de to mikroskopiske og drillesyge tandtrolde, der elsker wienerbrød og søde sager …

På scenen: 2 skuespillere
Manuskript & sange: Thorbjørn Egner
Instruktion & bearbejdelse: Pelle Koppel
Scenografi: Johan Kølkjær, efter Thorbjørn Egner
Produceret af: Teater V